Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΘΕΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΗΣ.....ΣΗΜΕΡΑ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Καλη μερα και χρονια πολλα ....ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ...ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΙ...ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΛΟΥΖΕΤΑΙ Η ΚΥΡΑ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ...


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΑΡΝΤΑΣΙΑ....

Σημερα το κουπονι στο προγραμμα εχει λιγες επιλογες αφου οπως καθε χειμωνα τα ευρωπαικα πρωταθληματα κανουν την παυση και κατηφοριζουν νοτιοτερα για μια μινι προετοιμασία ωστε να ειναι πανετοιμοι για το β' γυρο των πρωταθληματων .
Απο αυτες λοιπον τις λιγες επιλογες νομιζω πως ΛΙΓΑ ψιλα και με ΠΟΛΥ ρισκο...ΑΞΟΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ.....

ΚΩΔ.202  ΜΕΤΣ-ΝΙΣ    Χ   3,30    η'   3,00 απόδοση για 4 εως 6 γκολ  (κυπελλο ειναι ...)

ΚΩΔ.204  ΑΡΣΕΝΑΛ 2,05  για το διπλο κοντρα στην ΣΟΥΟΝΣΙ...Ο.Κ..... ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ...ΠΟΝΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ Ο ΒΕΝΓΕΡ  ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ....ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...Αλλη καλη επιλογη πονταρισματος του παιχνιδιου ειναι πιστευω και το Χ 3,30 ωστε να παει η ΑΡΣΕΝΑΛ την προκριση να παιχτει στο ΕΜΙΡΕΤΣ.

ΚΩΔ.208  ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ    4,25 διπλο ημιχρονο  για ΠΑΛΕΡΜΟ (η' ΔΙΠΛΟ ημιχρονο  Χ τελικο)

Το ιδιο πονταρισμα αξιζουν δηλαδη για διπλα στο ημιχρονο και η ΣΑΜΠΑΤΕΛ (μεσα στην ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΕΛΤΣΕ   0-1 1-1 τελικο...και αν δεν κατσει το χιναρι στο 1-1 τοτε εχει καλη αξια και το ΟΒΕΡ  2,00)

Η ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ απο το ημιχρονο (3,20)   καλο το 2,55 για καρφι διπλο


ΚΩΔ.227 ΜΑΓΙΟΡΚΑ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ      Χ   3,30

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 4,75 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 9,00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΡΑ  ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ  το 3,11 για Χ2 Δ.Ε. εχει λογικη.