Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

13-1-13 ΗΜΕΡOΜΗΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ



Κυριακη με λιακαδα ....εδω στην Θεσσαλονικη αλλα το κρυο ...κρυο...και οταν σε ταλαιπωρεί εδω και μερες μια ιωση...αστα να πανε δεν εχεις κεφι για τιποτε.

Σημερα μαγκες απο τις σπάνιες φορες που θα ρισκαρω σε καθαρα ελληνικα παιχνιδια της Σουπερ κλικας...(αληθεια; μαθατε αν το έληξε εκει στη ΛΕΒΑΔΕΙΑ το κορακι το ματς η'παιζουν ακομη μεχρι να βαλει ο Γαυρος γκολ;) αλλα οχι σε σημεια 1Χ2 ....θα πονταρω στην πιθανη εικονα που πιστευω οτι θα εχουν τα παιχνιδια αυτα.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ      καλη μπαλα ο γηπεδουχος ,καλη ομαδα,  θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την καθίζηση που εχει ο φυλοξενουμενος Παναθηναικος ...αρα παει για νικη και θα παιξει ανοικτα .Ο φυλοξενουμενος απο την αλλη πλευρα αλλο στραπατσο και μαλιστα χωρίς να σκοραρει δυσκολο το βλεπω....γιαυτο το ΟΒΕΡ με 2,10 απόδοση ειναι καλο πονταρισμα και εχει πιθανοτητες δικαίωσης.

ΟΦΗ-ΑΡΗΣ  με προβληματα και οι δυο αντιπαλοι....σφιχτο ματς...το νου σας ρεμαλια την αμυνα...
Αν δεν τελειωσει  0-0 και κερδισει ο ενας απο τους δυο  πιστευω πως θα ειναι με μονον ενα γκολ διαφορα  και πονταρω στο 0 εως 1 γκολ   2,40.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΒΕΡΟΙΑ   2,10 η αποδοση σε περιπτωση που μπουνε πανο απο 2,5 γκολ στο παιχνιδι αυτο και επειδή υπαρχει πιθανοτητα δικαιωσης πονταρουμε ....


Θα λεγατε τσακαλακια μου καποιον τρελο αν πονταριζε στο 4 εως 6 γκολ  2,40 αποδοση σε παιχνιδι που αντιπαλοι ειναι η ΑΡΣΕΝΑΛ κοντρα στην ΜΑΝ.ΣΙΤΥ.

Ειναι απιθανο να κατσει ΧΙΝΑΡΙ (3,25) εκει στο ΟΥΝΤΙΝΕ το ματς κοντρα στην πολυ καλη ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ;
ΠΑΡΜΑ -ΓΙΟΥΒΕ   1,65 στο διπλο για την ΚΥΡΙΑ...σε μια δυσκολη εδρα !!!!  ΓΚΡΑΤΣΙΕ που θα ελεγε ακομη και ο φανατικος οπαδος της Γιουβεντους.....3,40 για την ισοπαλια ειναι ΠΕΡΦΕΤΟ.

ΚΩΔ.231 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ-ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ    Χ 3,15
ΚΩΔ.142 ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ ντερμπυ και η ισοπαλια παιζει πολυ  Χ 3,15