Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

UEFA EURO 2012 ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ

Οπως αποφασισαν οι....ΟΥΕΦΑ ,ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ(WHO)η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΩΝ και αλλοι οργανισμοι που ασχολουντε με την υγεια,το ερχομενο καλοκαιρι στα γηπεδα που θα διοργανωθει το επομενο EURO 2012..ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ....              Η ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ,ΠΏΛΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΗ ΤΣΙΓΑΡΩΝ.
 Το καπνισμα θα απαγορευεται τοσο σε ολους τους κλειστους χορους οσο και στους ανοικτους και περιβαλοντες χορους των γηπεδων!!!
Με αυτην  την αποφαση μας δηλωσε ο προεδρος της ΟΥΕΦΑ,  ΜΙΣΕΛ ΠΛΑΤΙΝΙ, θελουμε να δειξουμε στους θεατες που θα επισκεφτουν τα γηπεδα και στους θεατες που θα παρακολουθισουν τα παιχνιδια απο τους δεκτες των τηλεορασεων σε ολο τον κοσμμο, την σημασια που δειχνει η ΟΥΕΦΑ  οχι μονο στην ασφαλεια και την  ανεση των θεατων  αλλα και στο θεμα ΥΓΕΙΑ που ειναι αμμεσα συναρτημένη με το ποδοσφαιρο και τον αθλητισμο γενικοτερα.
 Ειναι μια παρα πολυ καλη ιδεα τονισε η υπεύθυνη για την Ευρωπη εκπρόσωπος του παγκοσμιου οργανισμου υγειας Κα   Zsuzanna Jakab.Το καπνισμα ειναι η αιτια για πολλα καρδιακά προβληματα και αλλες ασθένειες.
 Η κυρια ΑΝΔΡΟΥΛΛΑ ΒΑΣΣΙΛΙΟΥ υπεύθυνη για θεματα  αθλητισμού Κομισάριος της ΟΥΕΦΑ,δηλωσε πως ειναι ικανοποιημενη με την αποφαση και πως ειναι μια καλη ευκαιρια μέσω του ΕΥΡΏ 2012 να προβληθει η αντικαπνιστικη ιδεα στους χιλιαδες επισκεπτες και να δωσει την ευκαιρια και σε αλλες ομοσπονδιες του αθλητισμου στο μελλον να πραξουν το ιδιο.
 Το καπνισμα τονισε δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο και τον αθλητισμο γενικοτερα και καλεσε τις διοργανώτριες πολεις ,τα δημοσια μεσα μεταφορας ,τα εστιατορια να πραξουν το ιδιο και να απαγορευσουν το καπνισμα...