Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

P.A.O.K. IS FLYING...


Ο "Δικέφαλος" άνοιξε τα δικά του φτερά

<a href="http://adfarm.mediaplex.com/ad/ck/15543-115102-42249-2?mpt=[CACHEBUSTER]"> <img src="http://adfarm.mediaplex.com/ad/!bn/15543-115102-42249-2?mpt=[CACHEBUSTER]" alt="Click Here" border="0"></a>
Στις 16:00 αναχώρησε για την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ με το δικό του αεροπλάνο, το οποίο φέρει το λογότυπο των "ασπρόμαυρων". Ειδικά διαμορφωμένοι οι χώροι στο εσωτερικό του αεροσκάφους. Τι δήλωσαν ο τεχνικός διευθυντής υλοποίησης της εταιρίας "Astra Airlines", ο πιλότος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ
Το πρώτο του ταξίδι με το δικό του αεροσκάφος πραγματοποιεί το Σάββατο (5/11) ο ΠΑΟΚ. Στις 16:00 η ώρα αναχώρησε από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" με πτήση τσάρτερ η αποστολή του "Δικεφάλου" με προορισμό την Καλαμάτα (και από θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη). Το αεροσκάφος φέρει πάνω του το λογότυπο του ΠΑΟΚ, ενώ το εσωτερικό του είναι ειδικά διαμορφωμένο.
Συγκεκριμένα, στα προσκέφαλα των θέσεων είναι κεντημένο το όνομα του ΠΑΟΚ, ενώ κάθε ποδοσφαιριστής έχει τη δική του θέση, καθώς στο κάθισμα αναγράφεται το όνομα του, ενώ θα υπάρχει και το σήμα του Δικέφαλου Αετού.
Στην πρώτη πτήση από τη Θεσσαλονίκη επέβαιναν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θόδωρος Ζαγοράκης, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Στέφανος Σαράτσης, Βαγγέλης Ποζατζίδης, όπως επίσης και ο διευθύνων σύμβουλος της ASTRA AIRLINES, κ. Γιάννης Ζλατάνης.
Οι υπεύθυνοι του αεροσκάφους τόνισαν ότι με το αεροπλάνο θα γίνεται η μεταφορά της ομάδας σε όλα τα εντός έδρας ταξίδια, ενώ γι' αυτά του εξωτερικού υπάρχουν κάποιοι όροι. Για παράδειγμα θα μπορεί να μεταβεί στην Ισπανία, όμως, όχι στο Λονδίνο, καθώς δεν μπορεί να εκτελέσει πτήσεις άνω των τριών ωρών.

 Επί του θέματος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Ο ΠΑΟΚ θα "πετάει" με τα δικά του "φτερά"! Με το δικό του "ασπρόμαυρο" αεροπλάνο, που θα παρέχει η εταιρία ASTRA AIRLINES για όλες τις εκτός Θεσσαλονίκης μετακινήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας .
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιδίωξε και πέτυχε αυτή την συμφωνία θέλοντας να εξασφαλίσει την άνετη μετακίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για όλους τους αγώνες μακριά από την Θεσσαλονίκη σ' ένα περιβάλλον άκρως... ασπρόμαυρο, καθώς το αεροπλάνο της ASTRA AIRLINES θα φέρει, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέρος του, το Δικέφαλο αετό!.
Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί ότι αυτή η συνεργασία με την ASTRA AIRLINES, που θα ξεκινήσει από το Σάββατο 5/11/2011, με την πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα θα αποτελέσει την αρχή μιας αμοιβαίας και μακροχρόνιας επιχειρηματικής συνεργασίας δύο εταιριών της Θεσσαλονίκης".
Στο πλαίσιο του πρώτου ταξιδιού με του νέου αεροσκάφους του ΠΑΟΚ, μίλησαν ο τεχνικός διευθυντής υλοποίησης της εταιρίας "Astra Airlines", Βόλης Γιάννης, ο πιλότος του αεροσκάφους κ. Γιακουμάκος, αλλά και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

 Βόλης Γιάννης: "Εγκαινιάζουμε μία συνεργασία μεταξύ μίας θεσσαλονικιώτικης εταιρείας όπως είναι η Astra Airlines και της μεγαλύτερης ομάδας της βόρειας Ελλάδας, του ΠΑΟΚ. Ο βασικός στόχος είναι η μία εταιρία να στηρίξει την άλλη και αυτό είναι το βασικό σκεπτικό. Ελπίζουμε η συνεργασία να συνεχιστεί για πολύ καιρό".
Κ. Γιακουμάκος: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αναλάβαμε την αερομεταφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ευχόμαστε πάντα υψηλές πτήσεις στο "Δικέφαλο".
Κυριάκος Κυριάκος: "Με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγκαινιάζει αυτή τη συνεργασία, η οποία είναι πρωτοποριακή. Είναι μία συνεργασία που ανεβάζει τον ΠΑΟΚ σε άλλο επίπεδο και είναι στα πρότυπα μεγάλων ομάδων. Η συνεργασία ασφαλώς βοηθάει πάρα πολύ τα οικονομικά του ΠΑΟΚ και στο άκουσμα της είδησης οι παίκτες χάρηκαν ιδιαίτερα γιατί αποκτήσαμε το δικό μας αερομεταφορικό μέσο".


απο το ΟΛΑ PAOK.gr