Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ARSENE WENGER'S CALLING TO.........................

Ο Προπονητης της  BORUSSIA MONCHENGLANDBACH    LUVIEN FAVRE  αποκαλυψε στα Μ.Μ.Ε.στην Γερμανια πως του τηλεφωνησε ο ARSENE WENGER και του ειπε πως οι ΚΑΝΟΝΙΕΡΙΔΕΣ ενδιαφεροντε για μια πιθανη και χρονικα για το ερχομενο καλοκαιρι μεταγραφη του ταλαντουχου χαφ της BORUSSIA  BERNIE REEVES...( 22 ΧΡΟΝΩΝ) ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (αφου προσφατα τον καλεσε ο Joachim Low )στο παιχνιδι με την Τουρκια.

 Χαφακι με πολυ καλη σχεση στο σκοραρισμα το τσακαλακι....(24 γκολακια εχει εως τωρα για την ΓΛΑΝΤΜΠΑΧ) απο τοτε που τον πειρανε απο την  ROT-WEISS AHLEN το 2009.
 Ο LUVIEN FAVRE ευγενικα  απεριψε την προταση και ερευνα του Αλσατου ..και ο ποδοσφαιριστης σε συνεντευξη που εδωσε προσφατα ειπε πως τον τιμα το ενδιαφερον που υπαρχει για λογαριασμο του αλλα στην ομαδα που βρισκετε τωρα ειναι πολυ καλα και ευτυχισμενος...

 ο πιτσιρικας με τον προπονητη του
 Αν η αποδοση του συνεχισει να βρισκετε στα σημερινα επιπεδα και το ενδιαφερον τριτων υπαρχει ..το συμβολαιο του ληγει το 2015.....αν φυγει το 2012 το καλοκαιρι η ρυτρα ειναι μονον 18 μυρια...το 2013 15μυρια και το 2014  μονον 12 μυρια!!!