Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

WINTER TRANSFERS....μεταγραφες χειμωνα

Αν και βρισκομαστε ακομη στα μεσα του Γεναρη και η μεταγραφικη περιοδος δεν εχει τελειωσει ,αξιζει να αναφερθουμε σε μερικες  απο τις μεταγραφες που πραγματοποιηθηκαν έως τωρα απο ομαδες που θα μας απασχολισουν  για το στοιχημα.
 Η ομαδα που ξεχωριζει μεχρι αυτη την στιγμη ειναι η γερμανικη ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ,που πραγματοποιησε μεχρι στιγμης ΕΠΤΑ μεταγραφες αναμεσα στις οποιες ειναι και αυτη του ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ απο τον ΠΑΟΚ με περιπου 3,5 εκατομυρια ευρω.

 Απο την ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΣΙΟΝ, οι ΛΥΚΟΙ καταβάλλοντας 5,000,000 ευρουλακια εκαναν δικοτους για τα επομενα 3,5 χρονια τον καταγομενο απο τη ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ  ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ  ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΣΙΟ.      

                                                                                                                                                                           Απο την ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ και την ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ ΤΣΑΚΟΣΕ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ (με πορτογαλικο διαβατηριο) ΦΕΛΙΠΕ ΛΟΠΕΖ.
 
 Στην ΙΣΠΑΝΙΑ η μεταγραφη που εχει κανει αισθηση ειναι η επιστροφη του ΧΟΥΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΡΕΓΙΕΣ στην ομαδα που τον ανεδειξε και για τα ψιχουλα των 3,5 εκατομυρια ευρω που θα ειναι οι ετησιες αποδοχες του αφεισε την ΑΤΛΕΤΙΚΟ.
 
 Στην ΙΤΑΛΙΑ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ πειρε ως ΔΑΝΕΙΚΟ απο τη ΡΟΜΑ τον ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΡΙΕΛΟ παρα την αντιδραση των φανατικων οπαδων της ομαδας οι  οποιοι μεχρι και ΠΑΝΟ αναρτησαν διαμαρτιρομενοι για τον δανεισμο του απο τους Ρομαιους.

 Η ΤΖΕΝΟΑ εδωσε 8 εκατομυριακια στην ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ για κανει δικο της τον ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΤΖΙΡΑΛΝΤΙΝΙΟ.


 



 Τον ΧΙΛΙΑΝΟ   ΕΔΟΥΑΡΔΟ  ΒΑΡΓΚΑΣ με καπου 10 εκατομυρια απο την ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤ ΝΤΕ ΣΙΛΕ αγορασε η ΝΑΠΟΛΙ για να δυναμωσει την επιθετικη γραμμη της.
 Ενω εδωσε στην ΝΟΒΑΡΑ τον ΤΖΙΟΥΖΕΠΕ ΜΑΣΚΑΡΑ.
 Η ΤΣΕΖΕΝΑ πειρε δανεικο τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ απο την ΣΟΥΟΝΣΙ.

 Στο ΝΗΣΙ η επιστροφη του ζωντανου θρυλου των ΚΑΝΟΝΙΕΡΙΔΩΝ  ΤΙΕΡΙ ΑΝΡΥ μεχρι το τελος της σεζον εκανε αισθηση.

 Στην ΓΑΛΛΙΑ Η ΜΠΟΡΝΤΟ ΠΕΙΡΕ ΤΟ ΦΟΥΛΜΠΑΚ ΤΗΣ ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ   ΜΑΡΙΑΝΟ με 3,5 εκατομυρια.
 Η ΝΤΙΖΟΝ απο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ τον  ΜΠΕΝΑΡΝΤ ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ.

 Ο Δικος μας ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ απο την ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ θα συννεχισει στα ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΗΣΜΌΝΗΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΜΑΣ....Η ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡΤ θελει να δυναμοσει την επιθεση της με τον ΕΛΛΗΝΑ επιθετικο.