Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ROONEY 240,000 ΕΥΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ....ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ 2011

      Εκτος απο την τιμωρία με αποκλισμο απο την αποστολη στον αγωνα που ηττηθηκε η ομαδα του ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΝΤΕΤ  (2-3)  απο την ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ ,του επιβλήθηκε και ενα προστιμο ισο με την εβδομαδιαια αμοιβη του .                                                                                                                        240.000 ΕΥΡΟ περιπου θα του κοστισει το ξενυχτι που εριξε για να γιορτασει την μεγαλειωδη νικη που πετυχαν επι της ΓΟΥΗΓΚΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ  ΜΕ 5-0 την δευτερη ημερα των Χριστουγεννων.
 Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ δηλωσε πως ηταν αναγκασμενος να αποκλεισει τον σουπερ επιθετικο του και να τον αντικαταστήσει με τον βουλγαρο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ γιατι καθ'ολη την προπονηση της εβδομαδας ο ΡΟΥΝΕΥ δεν προπονηθηκε σωστα....!! μιση αληθεια μαγκες...πληροφοριες λενε πως ειδικά στην επομενη απο το ξενυχτι  προπονηση ο ΡΟΥΝΕΥ σερνοταν και δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του.
 Ολα αυτα γινοντε οταν λογω των ημερων και της αλλαγης χρονιας το γκολ του ΡΟΥΝΕΥ που πετυχε στο νερμπυ εναντιων των συμπολιτων ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ  ψηφίζετε απο διαφορα αθλητικα εντυπα ως το καλυτερο γκολ της χρονιας που μας αποχαιρετισε  2011.