Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο VENGER

Ηταν μια αστεια καρτα υποστιριζει ο  VAN PERSIE  ο επιθετικος της ARSENAL για την δευτερη κιτρινη καρτα (αποβολη) που δεχτηκε απο τον διαιτητη του αγωνα της ARSENAL εναντιον της BARCELONA(3-1).Πως να ακουσω το σφυριγμα για οφ σαιντ;Οταν στις κερκιδες βρισκοντε και φωναζουν 95000 θεατες;Αν μεσσολαβουσαν 4-5 δευτερολεπτα απο το σφυριγμα θα το καταλαβενα, αλλα ετσι; Μετα απο ενα δευτερολεπτο; Ειναι αστειο!! Ο διαιτητης ηταν ολο το βραδυ εναντιων μας...
 Ο ΑΡΣΕΝ ΒΕΝΓΕΡ προπονητης της ARSENAL δηλωσε ...ειμαι απαγοητευμενος απο τον διαιτητη και νωμιζω πως αν ο VAN PERSIE δεν αποβαλονταν ειχαμε καποιες πιθανοτητες να περασουμε εμεις .Δεν θελω να πω περισσοτερα αλλα νομιζω πως η BARCELONA ειναι πολυ καλη ομαδα και δεν χρειαζεται την βοηθεια κανενος.
Το πρωτο παιχνιδι μεταξυ των δυο ομαδων ηταν μια διαφιμιση του ποδοσφαιρου ,σημερα ομως αυτος ο διαιτητης ( ο Ελβετος  ΜΑΣΙΜΟ ΜΠΟΥΣΑΝΚΑ) σκοτωσε το ποδοσφαιρο.
 Ο ΑΡΣΕΝ ΒΕΝΓΕΡ και ο ποδοσφαιριστης της ΑΡΣΕΝΑΛ  ΝΑΣΡΙ  στις 17  ΜΑΡΤΙΟΥ θα απολογιθουν στην ΟΥΕΦΑ για δηλωσεις και αναρμοστη συμπεριφορα κατα του διαιτητη στην φυσουνα κατα την αποχοριση των ομαδων.

 Προς τιμην του ο προπονητης της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  ΓΚΟΥAΡΝΤΙΟΛΑ δηλωσε πως και σε εμενα να συνεβαινε κατι τετοιο και εγω ετσι θα αντιδρουσα.!!!