Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

CRISIS...ΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.   ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΆ.
ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
 ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ,ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ,ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΥΧΗ. ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ.....
 Γιατι οπως λεμε σαρκάζοντας πολλες φορες ,αυτοι που ηταν στον ΤΙΤΑΝΙΚΟ ολοι υγιεστατοι ηταν  αλλα τυχη δεν ειχαν εκεινη την βραδια και τους πειρε όλους μαζι στον  μπατο...
 Χριστουγεννα 2010 .Τα πρωτα χριστουγεννα μετα απο πολλα χρονια που παρα πολλοι ελληνες θα τα περασουν δυσκολα.Πολυ δυσκολα.Βρισκομαστε στην αρχη μιας πρωτογνωρης για τον σύγχρονο ελληνα οικονομικη κριση.Η πατριδα βρισκεται και πορευεται σε τεντομενο σχοινι.Το νεο ετος 2011 θα ξεκαθαρισουν πολλα.
 Οικονομικος πολεμος σε εξελιξη.Οικονομικες ΝΑΠΑΛΜ πεφτουν απο διαφορα μετωπα και κατακαιουν τις οικονομικα ασθενεστερες και ποιο ευάλωτες χωρες της Ευρωπαικης Ενωσης.
 Ταυτοχρονα βρηκαν λογω της τεχνιτης κρισης , να εφαρμοσουν και τα αντιλαϊκά και αντιεργατικα μετρα ,περνωντας πισω και αφαιρώντας απο τους εργαζωμενους ,δικαιωματα που κερδήθηκαν μεσα στις δεκαετιες του περασμενου αιωνα με ΑΓΩΝΕΣ και ΑΙΜΑ!!!!
Πολλοι συνελληνες θα κανουν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ βρισκομενοι ηδη στην ανεργεια και πολλοι απο εμας θα κανουμε γιορτες με την αβεβαιωτητα για το αν την νεα χρονια θα βρισκομαστε στις θεσεις εργασιας και θα εχουμε την δυνατοτητα και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να φερνουμε μεροκατο στις οικογενειες μας.
ΤΙΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ  ΕΥΧΕΣ .    ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕI.
 



 ΚΑΛΛΕΣ ΠΕΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ