Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

2-1 ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ.....

Σημερα ηταν ημερα κυπελλου . Τεταρτη μεσημέρι 3.30 γηπεδο Τουμπας.Εικοσιπεντε και πλεον χιλιαδες ποδοσφαιροφιλοι φιλοι και οπαδοι του Π.Α.Ο.Κ. αμεσως μετα την δουλεια τους ετρεξαν στο γηπεδο για να παρακολουθησουν τον αγωνα μεταξυ Π.Α.Ο.Κ. και Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ .Ο αγωνας θα εκρινε ποιος θα προκρινοταν στον επομενο γυρο του θεσμου.Μονο που κατι παραξενο και προτοφανες εγινε στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Η ομαδα που κατεβηκε στον αγωνιστικο χορο για να αγωνιστει εχασε το ματς και η ομαδα που δεν κατεβηκε καθολου  και απουσιαζε και στα ενενηντα λεπτα του παιχνιδιου κερδισε με 2-1 και προκριθηκε. Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ  ηταν παρων ,παλεψε ,εκανε ευκαιριες ,ειχε δοκαρι ,πετυχε ενα γκολ και στο τελος αποκλειστικε απο εναν Π.Α.Ο.Κ. που δεν υπηρχε.Αλλοι ηταν σκασμενοι απο τα συνεχη παιχνιδια και αλλοι ηταν ηδη στις χριστουγιεννιατικες διακοπες.Η εμπειρια και η βαρια φανέλα ηταν αρκετα για να δωσουν την προκριση στην ομαδα που δεν την αξιζε.
 Σιγουρα απο την ομαδα μας έλειπαν αρκετοι πρωτοκλασάτοι και βασικοτατοι ποδοσφαιριστες.
 ΙΒΙΤΣ,ΒΙΤΟΛΟ οι μηχανες στο κεντρο ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ  απο την επιθεση αν και εκει ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ δινει λυσεις, ΛΙΝΟ που δεν ειναι ακομη ο παλιος ΛΙΝΟ που ξερουμε ,με τα κατεβασματα και τις σεντρες που δημιουργούν καταστασεις στις αντιπαλες περιοχες.Ταυματιστικε νωρις και ο ΜΠΟΥΡΣΑΙΝΤΙ και αναγκαστικε να παιξει για αλλη μια φορα ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ  δεξι μπακ.
 Οσο για το σκασιμο που λεω οτι υπαρχει σε ορισμενους παικτες μας,ας δουμε μονον οτι οταν ολο το πρωταθλημα εχει τριαντα ματς και ο Π.Α.Ο.Κ. εως τωρα μαζι με την ΕΥΡΩΠΗ  και ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ εχει δωσει αν δεν κανω λαθος εικοσιεπτα παιχνιδια και μαλιστα στα περισσοτερα με τους ιδιους και τους ιδιους ποδοσφαιριστες λογω πολλων τραυματισμων και έλλειψις ισάξιων αναπληρωματικών,τοτε ευκολα καταλαβαίνει κανεις ποσο καταπονημένοι ειναι αυτοι που βγαλανε ολο το ΛΟΥΚΙ και τραβηξανε την ΟΜΑΔΑ εως σημερα.
 ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ,ΓΚΑΡΣΙΑ,ΣΑΛΠΙ,ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ δεν σταματησαν απο το καλοκαιρι.Παρτε παλικαρια τις ανασες σας ,καλα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και με την καινουργια χρονια φρεσκοι και παλι στα γηπεδα για την δυσκολη συνεχεια.

1 comments:

Sierra Golf. είπε...

Νικο αυτα δεν ειναι δικα σου λογια.
Η μαλλον σιγουρα δεν τα πιστευεις.
Με τα Γιαννενα εγραψες ενα οχταστηλο εναν τομο ολοκληρο. Αν παρεις το κυπελλο ποσο θα γραψεις;
Σε ενα μηνα ερχεσαι με τρελλα στον Κλεανθη Βικελιδη. Τοτε να δουμε ποσα θα γραψεις.
Παντα φιλικα SIERRA GOLF.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.
=============
Διωξαμε τον Λιμα (επιθετικο). Για πες να τον παρετε ειναι καλος κι' αυτος. Τα εις αλλα με υγεια και καλες γιορτες ΚΑ-ΤΑ-ΚΙΤΡΙΝΕΣ.....