Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ....ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ!!!

Οταν ο μπουκ αξιολογει την ισσοπαλια της ΕΛΛΑΔΟΣ μεσα στην ΚΡΟΑΤΙΑ   με αποδωση του 3.45, αυτο  ακριβως  διχνει περιτρανα την λογικη του ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ.
 Βλεπεις τις προτινομενες αποδοσεις και σαν παιχτουρα που εισαι λες....ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ; ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ; ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 3.45 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ; ΜΠΟΡΕΙ.
 Και εαν εισαι και σουπερ κολοφαρδος τοτε ο EDUARDO χανει την ευκαιριαρα στα χασομερια και πας ΤΑΜΕΙΟ.
 ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΣ       ΝΟΥΛΑ ΣΠΡΜΑ ΝΟΥΛΑ οπως το λενε σλαβικα.
             -        0
 Η ΓΕΩΡΓΙΑ με τους ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ απεδειξε οτι το αποτελεσμα με την ΕΛΛΑΔΑ δεν ηταν καθολου τυχαιο.Ηταν καλυτερη  απο το ΙΣΡΑΗΛ ειχε και δοκαρι  απο ενα φαουλ κεραυνο απο πολυ μακρινη αποσταση.

 Σημερα ομως εκτος του παιχνιδιου της εθνικης , ειχαμε και την συνεντευξη τυπου του ΘΟΔΩΡΗ.
 Λεω του ΘΟΔΩΡΗ  και οχι του ΠΡΟΕΔΡΟΥ γιατι εγω ειμαι ενας απλος φιλαθλος του Π.Α.Ο.Κ.
 ενας ερασιτεχνης μπλοκερ,και για μας θα ειναι για παντα ο <<ΘΟΔΩΡΗΣ >>μας ο<< ΑΡΧΗΓΟΣ>> μας.
 Ετσι θα πρεπει να τον προσφονουν και να τον αποκαλουν οι επαγγελματιες του χορου.(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ Κ.Λ.Π.) Για μας ειναι και θα ειναι ο ΘΟΔΩΡΗΣ.
 Αυτο που κραταω απο ολλα  τα αλλα ειναι οτι χωρις να κριφτει πισω απο το δακτυλο του ,ειπε ξεκαθαρα ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Ο Π.ΑΟ.Κ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΙΜΟΣ  ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
 Αλλα οχι απο την πρωτη νικη, στην πρωτη αγωνιστικη, να λεμε οτι πειραμε το πρωταθλημα.Το πρωταθλημα το παιρνει αυτος που μετα απο τριαντα αγωνιστικες θα τερματισει και θα κοψει πρωτος το νημα.
Ειναι μια δηλωση ξεκαθαρη και σε μια συνενευξη ,την στιγμη που το πρωταθλημα εχει ιδη αρχισει .
 Θελω να πω οτι δεν τα λεει αυτα κατακαλοκαιρο , πριν αρχισει το πρωταθλημα, ωστε να ενθουσιασουμε τα κοροιδα  τους οπαδους να αγωρασουν διαρκειας.Τα διαρκειας εχουν ιδει πουληθει και μαλιστα πλησιασαν το περσινο νουμερο.19 χιλιαδες και κατι ψιλα .
 Την δηλωση την εκανε γιατι ειναι ποδοσφαιρανθρωπος και ειδε οτι η φετινη ομαδα του Π.Α.Ο.Κ. εχει τα φοντα να διεκδηκισει επι ισεις ορεις το πρωταθλημα.Αρκει να του το επιτρεψουν οι.........

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

ας πληρωση κανεναν παικτη , και μετα περνη τιτλο .
πλακα σας κανει βρε ...

SIMOSSHOW.BLOGSPOT.COM είπε...

Οχι δεν μπορει Νικο. Συσπειρωνει.
Θελει χρημα με ουρα. Αυτο που εχασε απο τον Αγιαξ. Ειναι γριφος εφετος ο ΠΑΟΚ. Ικανος κατ' εμε για το καλυτερο; Ο-ΧΙ. γΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ; ΝΑΙ.
Με Δερμιτζακη δεν παιρνεις παρα μονον την χαμενη σου αιγλη. Θα με θυμηθεις. Αν παιξει μπροστα , θα παρουν φωτια τα μπουτια του πισω. Μαζευε και γκρινιαζε.
Γιατι δεν το κανουν αυτο το επιχειρημα μεγαλες ΠΑΕ ωστε να παιρνουν ανεξοδα πρωταθληματα και τροπαια ; Και τελος παντων εχει καλυτερες ομαδες απο τον ΠΑΟΚ. Και ειναι πανω απο τρεις!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ. SIMOSSHOW.