Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΙΕΨΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΑ (ΠΥΡΡΙΧΙΟ)

Διερμηνεας στην ομαδα του Π.Α.Ο.Κ. υπαρχει.Σημερα λοιπον την ωρα του πρωινου στο ξενοδοχειο,τα δυο ποντιοπουλα της ομαδας ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΙΛΙΔΗΣ και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗΣ με την βοηθεια του διερμηνεα και περιληπτικά να εξιστορισουν στους συμπαιχτες τους την ιστορια του ξεριζομου και της προσφυγιας.Την ιδρυση του Π.Α.Ο.Κ. απο τους ξεριζομενους και διωγμενους ελληνες
 απο την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
 Να τους εξηγησουν την ιδιαιτεροτητα που εχει αυτη η αναμετρηση με την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ομαδα της ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ. Να τους δωσουν να καταλαβουν οτι εκτος απο τους οπαδους του Π.Α.Ο.Κ. ολη η ΕΛΛΑΔΑ θα ειναι μαζι τους και εκτος απο τους ελληνες εντος των συνορων μαζι τους θα ειναι και ολοι οι ελληνες της διασπορας.ΠΡΕΠΕΙ να παιξουν και να κερδισουν για κανουν ολον αυτον τον κοσμο περηφανο.Να παιξουν για την ΤΙΜΗ και την ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ των ΙΔΡΙΤΩΝ αυτης της ομαδας.Να παιξουν και να κερδισουν, για να τους δωσουν το δικαιωμα να πανε την αλλη ημερα με ψηλα το κεφαλι οι ελληνες μεταναστες στα εργοστασια της Γερμανιας,του Βελγιου,της Σουηδιας,της Αυστραλιας κ.λ.π. και να μην εχουν τον Τουρκαλα να τους κανει την καζουρα και να τους ξεφτιλιζει εκει στην ξενητεια.
 ΝΑΙ ΡΕ ! ΧΟΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΥΡΡΊΧΙΟ ΧΟΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ  ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.