Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΞΕΝΙΑΣ ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Η Ευρωπαικη εβδομαδα για τις ομαδες μας ξεκινησε. Αυριο ο ΑΡΗΣ της Θεσσαλονικης ξεκιναει αντιμετωπίζοντας την ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ.
  Την Πέμπτη  ο Π.Α.Ο.Κ.  και η Α.Ε.Κ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ την ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΞΕ της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ και  την ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. της ΣΚΩΤΙΑΣ αντιστοιχα.
 Απο τους τρεις πιστευω πως το πιο δυσκολο εργω το εχει ο Π.Α.Ο.Κ.
 Οι αλλοι δυο  με λιγη προσοχη νωμιζω πως θα προκριθουν  στους ομιλους.Ο Π.Α.Ο.Κ για να εχει ελπιδες για προκριση νωμιζω πως εκτος απο το να μην φαει γκολ στην ΤΟΥΜΠΑ πιστευω  πως πρεπει να το χειριστει με ΕΞΥΠΝΑΔΑ  και ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ το θεμα  προκριση.
 Και τι θελω να πω ...
 Το πρωτο ματς το εχουμε στην εδρα μας και τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ τους εχουμε φιλοξενουμενους.
 Αν τους οπαδους των ΤΟΥΡΚΩΝ  τους παραμυθιασουμε  με ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ  φιλοξενια και ασχολιθουμε ΜΟΝΟΝ με την υποστηριξη στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ με την κερκιδα που ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
 ξερουν να κανουν και δεν ασχολιθουμε καθολου μαζι τους οσο και αν μας προκαλεσουν,(γιατι οτι τους κανουμε εμεις εδω θα μας το ανταποδωσουν και αυτοι στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ),πας εκει και ρισκαροντας στην ανάλογη φιλοξενια απο αυτους  τους κλεβεις την προκριση.
 Γιατι πιστευω διαφορετικα, αν εμεις τους κανουμε μια φορα  <<αγριαδες> αυτοι που ειναι απο την φυση τους  αγριοι θα μας κανουν τρεις χειροτερα και θα περασουμε πολυ δυσκολα εκει μεσα. Με λιγα λογια  πας στα ΜΟΥΛΟΧΤΑ και με γλυκες και τους κλεβεις την προκριση.
 Οταν το καταλαβουν θα ειναι πλεον ΑΡΓΑ.
 Με το <<ΔΩΡΟ>>  και καλα  του ΟΔΥΣΣΕΑ, τον ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ , την πρωτη φορα και με την <<φιλοξενια>> και καλα την δευτερη. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΣΗΚΟΝΟΥΝ ΠΑΝΟ.

 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  δεν ασχολιθηκα με το στοιχημα λογω του καυσωνα και των μακροβουτιων.
 Απο το επομενο ξεκιναμε δυναμικα για την καινουρια σεζον.