Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

AND THE WINNER IS..............Lewis Hamilton !!!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ...............................

 

 

 

Δεύτερος τερμάτισε ο ομόσταυλός του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ, ενώ τρίτος είδε την καρό σημαία ο Σεμπάστιαν Φέτελ, στο ντεμπούτο του με τη Ferrari.
O Bρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής πανηγύρισε την 34η νίκη στην καριέρα του, σε έναν αγώνα που ξεκίνησε με 15 μονοθέσια στο grid, εκ των οποίων τερμάτισαν μόλις τα 11.
Απογοήτευσαν οι δύο Manor, καθώς δεν συμπλήρωσαν ούτε γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές, με αποτέλεσμα να μην εκκινήσουν ποτέ, όπως και οι Magnussen και Kvyat οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα πριν από την έναρξη. Επιπλέον, στο GP δεν συμμετείχε ο Valtteri Bottas, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση του. Ο Φινλανδός πιλότος εξετάστηκε από τους γιατρούς της FIA και κρίθηκε ανέτοιμος να αγωνιστεί. Πέρα όλων αυτών, ο συμπατριώτης τού Bottas, ο Κimi Raikkonen εγκατέλειψε στο 42ο γύρο (στους 58), επειδή οι μηχανικοί της Ferrari δεν κούμπωσαν καλά τον πίσω αριστερό τροχό στο pit stop.
Σημειώστε ότι το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε την εμφάνισή του από τον πρώτο γύρο, όταν συγκρούστηκαν Maldonado και Nasr, με τον πιλότο της Lotus από την Βενεζουέλα να εγκαταλείπει. Το κακό για τη Lotus... ντούμπλαρε αργότερα όταν εκτός αγώνα τέθηκε και ο Romain Grosjean! Με πρόβλημα στον κινητήρα εγκατέλειψε και ο Max Verstappen.
Μέσα σε όλες αυτές τις ατυχίες, πέρα από την πρώτη τριάδα και τον Massa που ακολούθησε, ξεχώρισε ο 22χρονος πιλότος της Sauber, Felipe Nasr, ο οποίος στο ντεμπούτο του στην F1 τερμάτισε στην 5η θέση.
(πηγη sport24)