Κυριακή 6 Απριλίου 2014

SUNDAYS VALUE BETS

Ρεντααα Ρεντουουλααα....μαυρη πετρα έριξε πισω σου και εφυγες.....Γυρισε αγαπημενη μου....
Ρε τι ειναι αυτο το πραγμα τις δυο τρις εβδομαδες τωρα.....
Αλλα αυτα εχει ο τρόπος παιχνιδιου και πονταρισματος ο δικος μας....Ρισκαδορικος και τολμηρος ...
Γνωριζουμε οτι παιζουμε για την αξια του πονταρισματος απο την αρχη ....και τις οποιες πιθανοτητες επαλήθευσης της επιλογης μας....
Γιαυτο αλωστε και υπαρχει αυτη η μικρη γωνια στην απεραντοσυνη του διαδυκτιου και συναντιομαστε ....στοιχηματικες σελιδες υπαρχουν απειρες με προτασεις που και ανιδεος απο μπαλα να εισαι το  G/G και το OVER πιστευω δεν χρειαζεσαι την βοηθεια των ειδικων για να τα πονταρεις ..
Εδω οι προτασεις εχουν την δικη τους λογικη επιλογης ....το ρισκο και την υψηλή αποδοση σε συνδιασμο της αξιας αγορας της....Βγηκε ...κονομησαμε....δεν εκατσε ....υγεια και καλη καρδια ,παμε για αλλα....Αυτο που επιθυμουμε ειναι μεσα στην σεζον να κατσει ΜΙΑ φορα ο συνδιασμος των επιλογων ΜΑς ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΏΣΟΥΜΕ ΠΑΚΕΤΑΚΙ που θα μας ρεφαρει ολα τα χαμενα δελτια της χρονιας και θα αφισει μπερεκετι για κερδος.


Λοιπον σημερα αξια στοιχηματικη εχουν οι επιλογες πονταρισματος στους κωδικους:

ΚΩΔ.  319  Ντερμπαρα στην πρωτευουσα της Κλασικης μουσικης  ΒΙΕΝΝΗ ...
                     Ισοπαλες  πολλες φορες τελειωνουν οι δυο τους οταν κοντραροντε  3.20  το Χ αλλα γαι να πω την σκεψη μου καθαρα μου κεντριζει το ενδιαφερον και αυτο το 3.20  στο 0 εως 1 γκολ γιατι με υποψιαζει το γεγονος οτι στα 4 εως 6 γκολ η αποδοση του 3.00 μου φαινεται παρα πολυ μαγαλη οταν και ο μπουκ βλεπει οτι οι δυο ομαδες σκοραρουν με μεγαλη ευκολια ...εγω επιλεγω ομως το Χ γιατι καπου στο 1-1 το βλεπω..και εχει πιθανοτητα να πλερωσει...η επιλογη....Αν πιστευεις οτι θα μπουν γκολακια στο ντερμπυ αυτο το 2-2 σκορ και το 4εως 6 δεν ειναι παραλογη επιλογη.

ΚΩΔ. 322 ΚΑΤΑΝΙΑ και ΤΟΡΙΝΟ ...ολα για ολα ματς για την γηπεδουχο και η αποδοση του ασου μεγαλη  2.35 ....γιατι αραγε ;.....το σπαμε λοιπον στο Χ 3.15 γιατι η ΤΟΡΙΝΟ ειναι γρανιτενια ...δεν χαριζεται...σε κανεναν...

ΚΩΔ. 340  ΛΟΥΓΚΟ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ  μια απο τα ιδια και σε αυτο το ματς  2.30 ο ασος για την ΛΟΥΓΚΟ του ενος γκολ... και  3.10 στην ισοπαλια που η ΜΑΓΙΟΡΚΑ θα κινηγισει....Χ.. λοιπον.

ΚΩΔ.376 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ -ΕΣΜΠΕΡΓΚ   Χ 3.20  ισοδυναμες ομαδες



ΧΕΡΤΑ 2.25 ο ασος κοντρα στη παντα επικινδυνη ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ...