Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΝΑΡΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ.....

Βορια ευρωπη θυμιζει ο καιρος... υγρασια και ψυχρα ...
Οπως και να ειναι ομως ο καιρος στο ματσακι θα παμε ....
Το παραδοσιακο ντερμπυ της πολης...ΠΑΟΚ -ΑΡΗΣ ειναι παιχνιδι που κανεις εκ των προτέρων δεν μπορει να προβλεψει την εξελιξη του .
Σε οποια κατασταση και να ειναι οι ομαδες αυτα τα παιχνιδια ειναι απροβλεπτα ....Ειναι παιχνιδια που τα κερδιζει αυτος που θα δειξει μεγαλυτερο τσαμπουκα και παθος για την νικη.
Ειναι παιχνιδια που συνηθως κρίνονται και οι συνεργασιες προπονητων...
Ο αγωνιστικος χορος μετα την βροχη θα ειναι γλιστερός και το παραμικρο λαθακι μπορει  να εξελιχθει σε ΛΑΘΑΡΑ και να το πληρωσεις ακριβα...και για τον εναν και για τον αλλον ...αλλα συνηθως αυτα τα τερεν βοηθουν τις ομαδες που αμυνοντε και οχι αυτες που προσπαθουν να δημιουργήσουν επιθεσεις και καταστασεις ....
Ολα αυτα συμφωνα με την λογικη ....επειδη ομως στην μπαλα λογικη δεν εχει ...και ολοφρεσκο παραδειγμα σημερα το μεσημερι στο παιχνιδι ΛΕΒΑΝΤΕ -ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ στο ημιχρονο η Βιγιαρεαλ ηταν μπροστα με 0-1 και ειχε χασει αλλες δυο τρεις ευκαιριες για γκολ με δοκαρι και αποκρουσεις του τερματα της Λεβαντε ....και το over επρεπε να ειχε βγει απο το ημιχρονο ξερετε ποτε εγεινε το overακι;   στο 89' λιγο πριν την ληξη του παιχνιδιου ....θα μπορουσε δηλαδη ανετα να τελειωσει 0-2 και οι παιχτες του over να κλαινε ενω αυτοι που πονταρανε στο under να κανουν παρτυ.

Στο ΟΑΚΑ η ΚΑΛΛΟΝΗ με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ  Χ 2,90  1-1

ΙΣ2 ΟΥΕΛΒΑ-ΕΙΜΠΑΡ Χ 3,30

ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΣΑΝΤΟΣ -ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ  Χ3,10
ΦΛΑΜΕΝΚΟ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ  Χ2,90

ΙΝΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ εδω  πονταρεις το  Χ 3,40 και το σωτηριο διπλο για την κατηγορια της φυλλοξενουμενης   για 4.00 αποδοση.

Με φουυλ φορμα παει στη ΠΟΝΦΕΡΑΤΙΝΑ η ΛΑΚΟΡΟΥΝΙΑ και η αποδοση πανω απο δυο (2,35)
Η ΠΟΝΦΕΡΑΤΙΝΑ εχει καλη εδρα και καλη αμυνα οταν παιζει εντος και μπορει τουλαχιστον να μην χασει .....και η ισοπαλια στο 3,30 ειναι καλο πονταρισμα.