Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

BAYERN AND PEP AND TIAGO ALCANTARA

Σημερα Κυριακη 14 Ιουλιου 2013 επισημοποιηθηκε η πολυσυζητημενη μεταγραφη του παοχτη που διακαως επιθυμουσε να εχει μαζι του Ο Pep Guardiola στην ΒΑΒΑΡΕΖΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ.

25.000.000 Εκατομμυρια κοστισε και βγηκαν απο τα ταμεια της ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ και γεμυσαν αυτα της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  ωστε ο  Thiago για τα επομενα τεσσερα χρονια να παιζει για λογαριασμο των Βαβαρων.

Εκτος των εκατομμυριων στην συμφωνια υπαρχει και συμβολαιο διεξαγωγης ενος φιλικου αγωνα μεταξυ των δυο ομαδων καποια στιγμη στα επομενα τεσσερα χρονια.

Ο προεδρος της Μπαγιερν ΚΑΡΛ ΧΑΙΝΣ ΡΟΥΜΕΝΙΝΓΚΕ ειπε πως εκπληρωσαμε την μεγαλη επιθυμια του προπονητη μας Pep Guardiola  και αποκτησαμε τον 22χρονο ποδοσφαιριστη.Ειναι μεγαλος παιχτης και θα κοσμήσει με την παρουσια του την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΝΓΚ.

Ο THIAGO  συμμετείχε πριν ενα ΜΗΝΑ στην εθνικη ομαδα των νεων Κ21 και κατεκτησε το πρωταθλημα ευρωπης  σημειωνοντας χατ τρικ στον τελικο.
 
Γενηθηκε στην Ιταλια απο Βραζιλιζνους γονεις και απο μικρος βρεθηκε στις ακαδυμιες της ΜΠΑΡΤΣΑ ...εκανε ντεμπουτο στην πρωτη ομαδα το 2008  και απο το 2011 και μετα ειχε συμμετοχες με την πρωτη ομαδα αλλα απο διαφορους τραυματισμους και  συγκυρίες οπως για παραδειγμα η ταυτοχρονη παρουσια στο κεντρο των ΤΣΑΒΙ ΚΑΙ ΙΝΙΕΣΤΑ των αφειναν παντα στον πανγκο .