Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΝΑΡΙΑ

Με ανατροπη οι Τουρκαλαδες πειραν την νικη και τα φρανγκα αλλα η ΡΕΑΛ την προκριση και στο τσακ οι Γερμανοι περασαν απο τον σκοπελο της ΜΑΛΑΓΑ....
Οπως σας ειπα αυτα τα παιχνιδια ειναι παιχνιδια βραδυας....σε τι βραδυα θα βρεθουν οι αντιπαλοι και πως θα τσουλισει το ματς....Αρα ειναι καλυτερα να τα απολαμβανεις και οχι να τα πονταρεις ...αλλα αν πονταρεις καλες επιλογες ειναι τα g/g ,over- under και οχι σημειο.Επισης τα ειδικα στοιχηματα ...δηλαδη ποιος θα προκριθει κ.λ.π.
Σημερα π.χ. θα παιξουν στο ΤΟΡΙΝΟ η ΓΙΟΥΒΕ κοντρα στους Βαβαρους....με το 2-0 στο ντουρβα τους πανε να παιξουν τα 90' λεπτα με σκοπο την προκριση και αν δεν κερδισουν τουλαχιστον να μην χασουν....Αρα ; τι παιζει ο παιχτης ; πονταρει λοιπον μανγκες μου στο under η' στην πιθανη ισοπαλια που θα επιδιωξουν οι Γερμανοι   Χ  3,35 σε ενα ματς σφιχτο οπου δεν υπαρχει κανενας λογος για τους ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ να δωσουν τρελο ρυθμο στο παιχνιδι...Τωρα αν ξεκινησει παλι οπως και στην Γερμανια με κανα γκολ απο τα αποδυτηρια ...και όλα ανατραπουν γαματα με καφαλαια γραμματα.
Παντως η ισοπαλια παιζει δυνατα.

Εκει στην χωρα του ανατελοντος Ηλιου ..μου γυαλιζει το διπλο της πρωτευουσιανας ΤΟΚΥΟ 2,75


3,40  ΣΤΟ ΧΙΝΑΡΑΚΙ εκει στην Σκωτια αναμεσα στην ΠΑΡΤΙΚκαι τη ΜΟΡΤΟΝ ειναι λουκουμι και αυτο γιατι ενω η ΠΑΡΤΙΚ ειναι καλυτερη εντος η ΜΟΡΤΟΝ αντιθετα ειναι καλυτερη εκτος  ...
Πρωτος δευτερος παιζουν και εχουν και αποσταση ασφαλειας απο τον τριτο που σημαινει αδιαφορια και ναχαμε να λεγαμε μονον για το γοητρο....καρφωνεις λοιπον το Χ και αναβεις τσιγαρο να περασει η ωρα .