Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΑΦΑΙΡΩ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΩ....

Ημερα εθνικων ομαδων και αναμετρήσεων με στοχο την προκριση στα τελικα του παγκοσμιου κυπέλλου στην ΒΡΑΖΙΛΙΑ.
Η εθνικη Ελλαδος δοκιμαζεται στην πολυπαθη Βοζνια και το ματς δεν ειναι καθολου ευκολο.
Αν και την εδρα αυτη η εθνικη μας την εχει ...οι Βοζνιοι θα τα δωσουν ολλα για ενα γρηγορο γκολ διοτι οσο ο χρονος θα τσουλαει ...το αγχος και η νευρικοτητα των αντιπαλων μας θα γινεται συμμαχος της εθνικης μας.
Απο οτι ομως διαβαζω και ακουω απο τα διαφορα ρεπορταζ  ακομη και με τη ισοπαλια ευχαριστημένοι θα ειναι ...αρκει να μην χασουν και επειδη και ο προπονητης μας αυτο παντα εχει σαν προτεραιότητα το μηδεν πισω και μετα οτι βγει....νομιζω πως η ισοπαλια για δυο αντιπαλους που δεν θελουν να χασουν με τιποτε το συγκεκριμενο ματς ειναι το πιο λογικο πονταρισμα και η αποδοση  στο Χ  3,20.
Και γιατι  Χ ; ενω βλεπω οτι η μια ομαδα εχει ενεργητικό επιθεσης 15 τερματα και η αλλη μονον 5 ενω στις αμυνες ειναι σχεδον τα ιδια  ;     διοτι..απο τα  15 γκολ της επιθεσης των Βοζνιων αν αφαιρεσω τα 8 που παστελωσαν στο κατακαημενο ΛΙΧΤΕΝΣΤΕΙΝ, μου μενουν 7 γκολακια ενεργητικό και εχω την εικονα που μου δειχνει οτι ΒΟΣΝΙΑ επιθεση 7 και αμυνα 2    και ΕΛΛΑΣ επιθεση 5 και αμυνα 1.

Αν εψαχνα να βρω   στο αυριανο προγραμμα για  κοντρα πονταρισμα το παιχνιδι που θα επελεγα θα ηταν αυτο που γινεται στην Νορβηγια και αυτο γιατι οι Νορβηγοι εκτος ειναι πιο επικίνδυνοι απο οτι στην εδρα τους ...και αν κερδισουν αυριο τους Αλβανους θα τους κερδισουν δυσκολα και οποιος πονταρει στο UNDER δεν θα τον πουν και ηλιθιο....
Οι Αλβανοι δειχνουν ομαδα του χανω -κερδιζω και αξιζει το ρισκο η κοντρα ....Χ  4,10    2  6,35

Στον ομιλομας  ειναι και το ντερμυ ουραγων ΛΙΧΤΕΝΣΤΕΙΝ -ΛΕΤΤΟΝΙΑ  4,25 ο ασος  3,45 το Χ και 1,60 για το  2
Οταν βλεπω οτι το ΛΙΧΤΕΝΣΤΕΙΝ χανει μεν αβερτα κουβερτα απο ολους αλλα τον αντιπαλο τον κανει να ιδρωσει και λιγο την φανελα ...ενω η ΛΕΤΤΟΝΙΑ εκτος εντος και επι ταυτα  βαζει με το ζορι ενα γκολ ....τι πρεπει να κανω σαν σωστος ρισκαδωρος ;
ΦΟΡΤΟΝΩ ΤΟ  1-1 ΚΑΙ   Χ     ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....