Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΑΥΡΟΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Καφεδακι ήπιαμε...Μεσημεριασε και μαζευτήκαμε για το Κυριακατικο τραπεζι.....
Στο στεκι που ημουνα για τον καφε ,ακομη και απο το πρακτορειο που περασα για να  παιξω το στοιχηματακι μου, δεν ακουσα ουτε μια παρεα να μιλα για το ματς που θα γινει στην πολη το βραδακι...
Τον παλιο καλο καιρο, γι'αυτο το παιχνιδι οι ποδοσφαιροκουβεντες αρχιζαν απο την Δευτερα πριν το παιχνιδι και συνεχιζόταν και την εβδομαδα μετα το ντέρμπι....Τωρα;  ησυχια και αδιαφορια....
Μονον τα πιτσιρικια τα οργανομενα σε συνδεσμους λιγο κινουντε σε ρυθμους ντέρμπι  και απο εκει και περα η μαζα των οπαδων και των δυο αντιπαλων στα ποδοσφαιρικα στεκια συζητούν για το ποσο μειωμενος ηταν ο μισθος που πλερωθηκανε για τον Ιανουαριο και αν απολυθηκε κανεις συναδελφος στην δουλεια.....Αυτη ειναι η εικονα πανω κατω σημερα στην Θεσσαλονικη μερικες ωρες πριν το ντέρμπι της πολης  ΑΡΗΣ -Π.Α.Ο.Κ.
Αν το ρισκαρα και το επαιζα γκαρντασακια μου θα πονταρα στο Χ ημιχρονο  Χ τελικο  αλλα εγω δεν το ακουμπαω ....

Τα παιχνιδια ομως που επιλεξαμε μαζι με εναν φιλο και ρισκαραμε στις μεγαλες αποδοσεις της ισοπαλιας ειναι.....

ΚΩΔ.272  ΤΒΕΝΤΕ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ  Χ 4,00  (σε καλη κατασταση η Ουτρεχτη και εκει πονταραμε )
ΚΩΔ.288  ΜΑΝ.ΣΙΤΥ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ   Χ 3,20 (το εκανε στην ΑΡΣΕΝΑΛ ας το κανει και σημερα )
ΚΩΔ.290  ΣΕΒΙΛΛΗ -ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ  Χ 4,15 ( δεν χανει ευκολα η Σεβιλη στην εδρα της ....δεν κερδιζει η Βαγιεκανο εκτος αλλα και δεν χανει ευκολα ....η ισοπαλια παιζει  και ειναι πιθανη η αποδοση τζαμενια....παμε λοιπον ....)
ΚΩΔ.298  ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ  Χ 3,55 ( ΝΤΈΡΜΠΙ σαν το ΑΡΗΣ -ΠΑΟΚ λεει ο φιλος μου ....μην εκπλαγειτε ακομη και για το διπλο!!!)

3 στα τεσσερα....