Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

BET OF THE DAY WOLFSBURG 1 2.10

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ  -   ΑΡΗΣ

Με τον ορο ΝΤΕΡΜΠΥ οι Αγγλοι κατι τετοια ματς χαρακτηρίζουν ...οτα και οι δυο ομαδες ειναι συντοπιτισες....οταν δηλαδη παιζουν στην Αγγλια ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ για τους Αγγλους δεν ειναι ντερμπι ...αντιθετα το ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ η' ΤΟ ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ ειναι.
Εδω μαθαμε καθε μεγαλο ματς οπως το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ η' το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ να τα βαφτιζουμε ντερμπι....το ιδιο μεγαλο λαθος κανουμε και με τον ορο ΧΑΤ-ΤΡΙΚ οταν καποιος σκοραρει τρεις φορες στο ιδιο ματς. Λαθος κυριοι...ΧΑΤ-ΤΡΙΚ πετυχενει ο ποδοσφαιριστης οταν και τα τρια γκολακια τα πετυχει στο ιδιο ημιχρονο...η' στο πρωτο η΄στο δευτερο...

Ντερμπι λοιπον σημερα και ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ
Ντερμπι λοιπον και η αποδοση στον ασσο ειναι για να γελουν οι πικραμενες γκομενες.....
εισαι αραχτος και πινεις τον καφε σου σε καπιοα πλατεια του ΛΟΝΔΙΝΟΥ και απεναντι εχει μπουκαδικο....αποφασιζεις να περασεις απεναντι και να ριξεις μερικες στερλινες ...ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΣΣΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ 1,45;;;;ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ 1,45 ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΟΣ..
5-0 να ληξει ....το πονταρισμα σου θα εχει περισσοτερο ρισκο απο το να αγορασεις για 5,50 αποδοση το διπλο στο ημιχρονο της ΜΕΡΣΙΝΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.
EIΠΑΜΕ....ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.....Sexy businesswomen with soccer ball Stock Photo - 6846082

Παμε τσακαλακια να δουμε ποιες αποδοσεις ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ.....

Ο εως 1 γκολ στο ματς ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ   2,35   ΚΩΔ.322

Η ΚΑΤΑΝΙΑ να προηγειται στο ημιχρονο 3,30  ΚΩΔ.326

2-2 ΣΚΟΡ ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ  14,00  ΚΩΔ.328 και αφου το κινηγαμε προς τα εκει αξιζει και το 4 εως 6    3,75    ΚΩΔ.326

ΑΑΡΧΟΥΣ 2 ημιχρονο  3,30  ΚΩΔ.3,30

ΚΟΡΤΡΑΙΚ ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1-0)   3.00   ( Αξιζει ...το εχει ξανακανει...  μακαρι να αντεξει γιατι και η  ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ τα ημιχρονατης τα βγαζει ανετα ισοπαλα...)

ΚΑΛΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΒΕΡ ΣΤΟ ΠΑΟ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2,00   ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ Χ2Δ.Ε 1,84    ΤΟ 3,10 ΤΟΥ ΧΙΝΑΡΙΟΥ   ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ 4,50 ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΟΥ 1,65