Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ .....ετσι για την συμμετοχη.

Σαββατο και καταμεσημερο,η θερμοκρασια στα υψη και οι περισσοτεροι απο τους φιλους στις παραλιες.Τι  κεφι να εχει κανεις για να ασχολιθει με το στποιχημα.
 Καλημερα,καλησπερα......και καλη ορεξη.

 Εγω το καθηκον μου το εκανα...περασα απο το πρακτορειο και ενα δελτιακι ...ετσι για την συμμετοχη ,το εριξα .Ο φιλος και αδελφος ΣΙΜΟΣ μου ειπε απο εχτες κατσε και διαβασε ....τι να διαβασει κανεις απο πρωταθληματα που μολις ξεκινανε;
 Ετσι πρωτιμησα να παιξω ενα δελτιο με ζητουμενα και η καλη   ΘΕΑ   ΤΥΧΗ  ας ειναι μαζι μας.

 4  στα 5
 ΚΩΔ 242   Χ ημιχρονο και  2  τελικο για την ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ       5,25      0-0 ημιχρ.      αλλα   1-0 τελικο
 
 ΚΩΔ.262 Ρισκαρω με καρφι  ΔΙΠΛΟ στην ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ    2,30  ( σε απογειωση  η φιλλοξενουμενη και με μια νικη στα εξι τελευταια η γηπεδουχος)  ξεκινησε με  0-1  αλλα...... 2-2
 
 ΚΩΔ 266  ΣΚΟΡ  1-3 και αποδοση   8,50   για την ΒΑΣΙΛΕΙΑ         2-2
 
 ΚΩΔ.267 Τι ΛΟΖΑΝΗ τι ΚΟΖΑΝΗ  ....  παιζει με την ΖΥΡΙΧΗ (αλλο μπαζο) και ο ασσος πλερωνει 3,75   ΜΑΖΙΤΗΣ.   2-1
 
 ΚΩΔ 272 ΑΥΣΤΡΙΑ μερια ......Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ και στο τελος να κερδισει ο γηπεδουχος
ΑΝΤΜΙΡΑ-ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ     5,25       απο το ημιχρονο    3-0    αερας  η ΑΝΤΜΙΡΑ μαγκες μου.
  

ΘΕΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


 ΤΣΟΥΚΑΛΑ
 ΜΕΛΙΔΩΝΗ
 ΨΟΥΝΗ
 ΛΙΟΣΗ
 ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ
 ΑΣΗΜΑΚΗ
 ΡΟΥΜΠΕΣΗ
 ΓΕΡΟΛΥΜΟΥ
 ΜΑΝΙΩΛΟΥΔΑΚΗ
 ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ
 ΛΑΡΑ
 ΓΟΥΛΑ
 ΚΟΥΒΔΟΥ

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΟΣΜΟΥ


 Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ  ....
 
 Η ΚΙΝΑ ΤΟΥ ΔΙΣ.....και διογανωτρια εχασε απο τις ελληνιδες ΘΕΕΣ  με  9-8 στον τελικο του παγκοσμιου πρωταθληματος  πολο  ΠΟΥ ΔΙΕΞΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΝΓΚΑΗ.

 ο προπονητης των κοριτσιων  ΚΥΡΙΟΣ  ΜΟΡΦΕΣΗΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ....   απο εχτες βρισκοντε στην κορυφη του κοσμου .

 ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΙ....ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ.
 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ SAN MAMES

Oι εργασιες θα κρατισουν εως τις αρχες ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...βρισκοντε στο τελευταιο σταδιο και μολις ολοκληρωθει το εργο θα ανακοινωθει επισημα απο το ΓΚΛΑΜΠ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ..στα μεσα μαζικης ενημερωσης .


 

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΕΡΝΤΕΡ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΑΛΟΠ....



   Οταν οι ελληνικες ομαδες κατα την νεκρη αγωνιστικη περιοδο κανουν κλασικα και μονον την προετιμασια...σε οροι και βουνα και λαγκαδια ....οι ευρωπαιοι ανακαλιπτουν συνεχως καινουργιους τροπους για προμοσιον των ομαδων τους και προσελκιση των φιλαθλων.
 Παρτε μια ιδεα απο το βιντεακι ...σε τι συμμετιχε η ομαδα της ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ...ωστε και οι ποδοσφαιριστες να χαλαροσουν απο την μονοτονια της προετιμασιας αλλα ταυτοχρονα να γινει καιη εμμεση διαφημηση της ομαδος.  Αγωνες με  PONY  .
 ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ....ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ...

Mainz 05 mit Feng Shui im Bunde

    Εδω ειναι που τρελενεσαι .....ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ....ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΙΝΤΣ 05....
 ΦΕΡΑΝΕ ΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΙΘΜΙΣΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.....ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.....

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΒΟΗΘΕΙΑ ... MICHEL....ΕΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ....ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Καλημερα .....
 Εβδομαδα γεματη απο γεγονοτα αυτη που περασε...Στο ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ τα δυο θηρια (ΒΡΑΖΙΛΙΑ ,ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) πηγαν σπιτια τους και αφησανε   τις ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ και ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ  την ΚΥΡΙΑΚΗ να παλεψουν για το τροπαιο....
 Μεσσοβδομαδα ο Π.Α.Ο.Κ. εκανε μια μεταγραφη. Τον Ρουμανο διεθνη  COSTIN LAZAR . Ετσι μετα τους ROBER,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ειναι η τριτη μεταγραφη του Π.Α.Ο.Κ.

 Ειχαμε την συλληψη του υποψιφιου  μεγαλομετοχου για τον Π.Α.Ο.Κ. κυριου ΦΛΩΡΙΔΗ..
 Φιλικο με τον ΠΙΕΡΙΚΟ ...1-1
 Ανταλλαγη ανακοινωσεων μεταξη του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. και την πλευρα ΦΛΩΡΙΔΗ....ΕΙΧΑΜΕ...ΕΙΧΑΜΕ...ΕΙΧΑΜΕ.....
 Πολιτικα ειχαμε την ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ...ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΕΩΝ ....πειραμε το λουκουμακι μας  ....και γυρισαμε στην γωνιτσα μας..φρονιμα ,φρονιμα......για τα επομενα τριαντα χρονια ....που και που θα μας βγαζουν και  βολτα ειπανε....
 Το συμαντικοτερο ολλων ομως ειναι η τηλεφωνικη προσκλιση του ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ για την ερχομενη ΤΡΙΤΗ στον ΜΙΣΕΛ ΠΛΑΤΙΝΗ  να ελθει στην ΑΘΗΝΑ .

 Ετσι ο προεδρος της ΟΥΕΦΑ με κλιμακιο  μετα το καλεσμα για βοηθεια του υφυπουργου την Τριτη θα βρισκεται στην Ελλαδα για να δει και απο κοντα τον ΒΟΘΡΟ που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο ,Ε.Π.Ο.  και τα συνακολουθα.....
 

 BETING....
Με επιφυλαξη ....λογω του οτι ακομη δεν  προσαρμοστικα...

 ΚΩΔ.226  ΑΞΙΖΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΣΙΜΙΖΟΥ  ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ....Χ   3,20    4-0  ολα...     στο δευτερο ημιχρονο.

 ΚΩΔ. 230  ΓΚΡΟΙΤΕΡ  ΔΙΠΛΟ 2,45   αν ειναι σοβαρη μπορει μεσα στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ.  ΡΙΣΚΑΡΩ,,,ΛΕΜΕ....   0-4

 ΚΩΔ.235 ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ   3,10   ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ    0-0

 ΚΩΔ.245  ΑΥΣΤΡΙΑ     ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ   3,30  ΣΤΗΝ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ    ΓΚΟΥΟΥΤ.  0-0       και μαγκες μου......0-1 στο ενενηντα φευγα και 0-2  στο ενενηντα χασου.....

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...εβγαλε μπουρινακι

Οσο καυτη θα ειναι η σημερινη μερα  μαγκες μου....αλλο τοσο καυτη ... και γεματη ηταν η χθεσινη...για τον Π.ΑΟ.Κ.  ημερα.
 Το μεσημερι ειχε την κληρωση για τον τριτο προκριματικο γυρο του EYROPA LEAGUE...και η αντιπαλος θα προκυψει απο το ζευγαρι..  ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ (ΝΟΡΒΗΓΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ  ΜΙΚΑ (ΑΡΜΕΝΙΑ).
 Εκει που ολοι πιστεψαν πως για  το σαββατοκυριακο και λογο του επερχομενου καυσωνα δεν θα κουνιθει φιλλο!!!.....Λιγο μετα τα μεσσανυχτα και με την πανσεληνο να αστραφτει στον ουρανο ....σηκωθηκε ξαφνικα ενας ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ....και περασε πανω απο την πολη των ΣΕΡΡΩΝ περνωντας μαζι του και φερνωντας στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ..ενα απο τα καλλητερα ταλεντα του ΣΕΡΑΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ...
  ΤΟΝ     ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ....
 Μεσα απο τα χερια της Α.Ε.Κ. που τον ειχε σιγουρο και κλεισμενο!!!!
 ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΟΧΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ.....ΜΑΓΚΕΣ.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

H ATHLETIC ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΡΕΚΟΡ ολλων των εποχων εκαναν με την προσελευση τους να ψιφισουν  τα 21,176  εγγεγραμενα μελη της (το 65% περιπου) ATHLETIC CLUB BILBAO       τον   τριακοστο  πρωτο     ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  που εχει προστατη της τον πολυουχο ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛΜΠΑΟ    ΑΓΙΟ ΜΑΜΑ.
 Το 54% περιπου  (12,057 )εδωσαν το κουμαντο της ομαδας στον  JOSU  URRUTIA.
Αν και προεκλογικα  υποσχοτανε να φερει τον ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ για προπονητη στην ομαδα ,ο νεος προπονητης  της BILBAO μετα την αποχωριση του επι τεσσερα χρονια  αφεντικου στον παγκο της ομαδας  CAPARROS. θα ειναι ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ   MARCELO   BIELSA.


        EL LOCO    Το παρατσουκλι του  (Ο ΤΡΕΛΛΟΣ)  .................                                                                   Για τους οπαδους της  ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ....(δυο πρωταθληματα και  εναν τελικο στο κοπα λιμπερταδορες) ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ απο το ξεκινημα της προπονητικης του καριερας.....

 SAN     ( ΑΓΙΟΣ)   ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΝΟΥΣ ...που σαν προπονητης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ  την οδηγεισε στους  16 του παγκοσμιου κυπελλου 2010.


 ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ  1998-99   ειχε την μια και μοναδικη συνεργασια με ευρωπαικο γκλαμπ την ESPANIOL  και αυτη η συνεργασια ηταν συντομη ...μολις εξι παιχνιδια.

 Ο ΑΠΟΧΩΡΩΝ     JOAQUIN CAPARROS  ΑΦΕΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ...
 ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ  ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ.