Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

H ATHLETIC ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΡΕΚΟΡ ολλων των εποχων εκαναν με την προσελευση τους να ψιφισουν  τα 21,176  εγγεγραμενα μελη της (το 65% περιπου) ATHLETIC CLUB BILBAO       τον   τριακοστο  πρωτο     ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  που εχει προστατη της τον πολυουχο ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛΜΠΑΟ    ΑΓΙΟ ΜΑΜΑ.
 Το 54% περιπου  (12,057 )εδωσαν το κουμαντο της ομαδας στον  JOSU  URRUTIA.
Αν και προεκλογικα  υποσχοτανε να φερει τον ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ για προπονητη στην ομαδα ,ο νεος προπονητης  της BILBAO μετα την αποχωριση του επι τεσσερα χρονια  αφεντικου στον παγκο της ομαδας  CAPARROS. θα ειναι ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ   MARCELO   BIELSA.


        EL LOCO    Το παρατσουκλι του  (Ο ΤΡΕΛΛΟΣ)  .................                                                                   Για τους οπαδους της  ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ....(δυο πρωταθληματα και  εναν τελικο στο κοπα λιμπερταδορες) ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ απο το ξεκινημα της προπονητικης του καριερας.....

 SAN     ( ΑΓΙΟΣ)   ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΝΟΥΣ ...που σαν προπονητης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ  την οδηγεισε στους  16 του παγκοσμιου κυπελλου 2010.


 ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ  1998-99   ειχε την μια και μοναδικη συνεργασια με ευρωπαικο γκλαμπ την ESPANIOL  και αυτη η συνεργασια ηταν συντομη ...μολις εξι παιχνιδια.

 Ο ΑΠΟΧΩΡΩΝ     JOAQUIN CAPARROS  ΑΦΕΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ...
 ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ  ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ.