Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ο ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ...

Αυτοι που ειναι βυθισμενοι μεσα στα σκατα και παριστανουν τους θεματοφυλακες του ελληνικου βρωμικου και δυσοσμου ποδοσφαιρου ,με περίσσια υποκρισια εριξαν τον παλαιοτερο ελληνικο συλλογο τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην ΦΟΥΤΜΠΟΛΛΗΓΚ 1 .
 Αυτοι που διεξηγαγαν ενα απο τα ποιο αστεια πρωταθληματα (το φετινο).Ενα πρωταθλημα με υποπτα παιχνιδια ,με κασετες ,με επεισοδια στους αγωνιστικους χορους,με τελικο κυπελλου που δεν επρεπε να ξεκινησει καν και που δεν ολοκληρωθηκε σωστα βασει του χρονου που επρεπε να κρατηθει σαν καθυστερηση,αποφασησαν πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ειναι η μοναδικη ομαδα που δεν πληρει τις προυποθεσεις για να συμμετεχει σε αυτο το προηγμενο και εφάμιλλο των ευρωπαικων πρωταθληματων .
 Ριχνοντας τον ΗΡΑΚΛΗ κατηγορια απο αυριο ολλα θα αλλαξουν και το πρωταθλημα της  νεας σαιζον θα ειναι κρυσταλλινο και δικαιο διοτι θα απουσιαζει η ομαδα που με αθέμιτα μεσα συναγωνιζοταν ομαδες που φροντιζαν και ηταν όλες στο ακαιρεο τακτοποιημενες στα οικονομικα τους και το κυριοτερο ηταν μελλοντικα βιοσιμες.(Βλεπε Α.Ε.Κ.  Π.Α.Ο.Κ )
 Αρθρα  44  ,ανθρωποι του κρατους οι οποιοι πηγαίνοντας στην δικη για την περιπτωση της Α.Ε.Κ. ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ωστε να μην παρεβρεθουν στην δικη ως διεκδικητες του δημοσιου συμφεροντος δεν μπορεσαν να υπαρξουν στην περιπτωση του ΗΡΑΚΛΗ.
 Οταν δεν εχεις στρατολογημενους οπαδους δεν σε υπολογιζει το βρωμικο σηστημα και γινεσαι το εξιλλαστηριο θυμα για να δικαιολογισουν ορισμενοι ανυπαρκτοι τα αδικαιολογητα.
 ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ...
 ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΕΝΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΚΕΙ  ΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.
 ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ.
 ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΤΗΤΕΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΧΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.
 ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΗΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΗ.
 ΥΓ
 Γραφοντας αυτα στην τηλεοραση παρκολουθω το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ -ΣΑΛΚΕ ...τα γκολ βροχη η ατμοσφαιρα καταπληκτική το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ γεματο και με πιανει μελαγχολια.....