Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΥ

ΝΟ ΜΠΕΤ ..ΡΕ σε λεω η' παιξτο ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ και ΟΒΕΡ.
 Αυτες τις κουβεντες θα τις ακουσεις πλεον και στο πιο απομακρισμενο χωριο που καλα καλα δεν εχει ΠΡΟΠΟΤΣΙΔΙΚΟ και για να παιξουν τρεχουν στην κοντινοτερη κωμοπολη.
Ειναι παρα πολοι πλεον αυτοι που ασχολουντε με το στοιχημα,μονο που δεν εμπέδωσαν ακομη οτι το στοιχημα δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ παιχνιδι ΠΡΟΠΟ.
 ΣΤΟΙΧΗΜΑ,  ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ   ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.
 Δηλαδη γνωριζεις απο την πρωτη στιγμη ποιο θα ειναι το κερδος σου, αναλογα με το ποσο που θα πονταρεις και την αποδοση που σου δινει η επιλογη που εκανες και πονταρες πανω της.
Αρα για λαβεις ικανοποιητικο κερδος απο μικρη αποδοση θα πρεπει να πονταρεις και ικανοποιητικο ποσο η' σε διαφορετικη περιπτωση στην οποια ανήκει και το PAOK CANTERAS προσπαθεις με μπολικο ρισκο πονταροντας λιγα να παρεις πολλα.Πραγμα που ειναι αρκετα δυσκολο ,δεν νομιζετε;

 Εχω λαβει μηνηματα απο καινουργιους φιλους ,που με ρωτανε γιατι μεσσοβδομαδα δεν γινοντε αναρτησεις με προτασεις ενω υπαρχουν αγωνες και κουπονι.
 Ναι ,αγωνες μπορει να υπαρχουν και κουπονι αλλα το PAOK CANTERAS ειναι καθαρα ΕΡΑΣΙΤΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που γινετε απο μερακι .Αυτο συμαινει οτι ολη την εβδομαδα πρεπει να τρεξουμε για τον επιουσιον.Δεν κανουμε τις αναρτησεις μονον και μονον για να γινοντε, αλλα μετα απο πολυ διαβασμα και ψαξιμο, για την αποδοση που πραγματικα αξιζει το ρισκο στο πονταρισμα πανω της.Θα μπορουσα ελαφρα τη καρδια να κανω στα γρηγορα και προχειρα προτασεις μονον και μονον για την ανανεωση αναρτησης.ΟΧΙ . Απο το PAOK CANTERAS. ΠΟΤΕ.Οτι παιζω στα δελτια μου ειναι παιχνιδια απο αυτα που προτεινω.Αν στην χειμια πετυχω και τα βαλλω στο ιδιο δελτιο τοτε παω ταμειο ,αν στην επιλογη κανω λαθος, κουβαδιαζομαι .
 Αυτα για τους καινουργιους φιλους...

 Όλα τα ωραια καποτε φτανουν στο τελος.
 Ετσι και το ταξιδι που ξεκινησε τον περασμενο ΙΟΥΛΙΟ για μας τα ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ με την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ στα διαφορα γηπεδα της Ευρωπης εφτασε στο τελος του στο σταθμο της ΜΟΣΧΑΣ.
 Περιφανα και μετα απο μια καταπληκτικη εμφανηση στην παγωμενη πρωτευουσα της ΡΩΣΙΑΣ η ομαδα μας αποχαιρετισε την διωργανωση του EUROPA LEAGUE .Η ισοπαλια  1-1 δεν σταθηκε αρκετη για να συνεχισει στους  16 του θεσμου.  Το Ο-1 στην ΤΟΥΜΠΑ  που πειρε η ΤΣ.Σ.Κ. της εδωσε την προκριση.
 ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΥ .  ΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ  ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ....
 Το ενα με βγαζει εξω απο το θυσαυροφυλακιο του CHAMPIONS LEAGUE (το χαμενο πεναλτι του ΙΒΙΤΣ με τον ΑΓΙΑΞ) και το δευτερο με πεταει εξω απο την συνεχεια του EUROPA(αυτο στην ΜΟΣΧΑ).
 Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

 ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ :

 249   ΑΣΣΟΣ  ΣΑΛΚΕ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ     1,75   1-1
   Σε πολυ δισκολη θεση ο ΜΑΓΚΑΤ  μετα το ισοπαλο αποτελεσμα..
 340 ΑΣΣΟΣ  ΜΠΑΓΕΡΝ -ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  1,75       ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΑΝΖ ΑΡΕΝΑ ΜΕ   1-3


 241   ΣΙΕΝΑ ΔΙΠΛΟ   2,20   0-1
 243 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ    Χ2
 250  ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ  2,65   0-1
 280 ΓΟΥΗΚΟΜ ΔΙΠΛΟ 2,30  0-1
 348 ΣΟΣΟΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ;  2,05  0-0 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ


 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

             261 ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ -Κ.Π.Ρ. 3,10   0-3         2,40                                  262 ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ-ΝΟΡΙΤΣ    3,20    0-2   2,20
           291 ΒΑΚΕΡ-ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ  3,50   2-0
        305 ΚΟΥΗΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ-ΝΤΑΝΦΕΡΛΙΝ 3,40   1-3  2,15
    Χ..  αθηκαν  τα παντα ολα...στο  Χ τα σπας και φευγουν σε αποδοσεις του διπλου.ΡΙΣΚΑΡΑΜΕ ..

ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....