Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

Καλημερα .
 Θα παρατηρησατε οτι στις τελευταιες αναρτησεις προσπαθω περιλιπτικα να εξηγησω γιατι και τι ηταν αυτο που μου εκανε το κλικ να διαλεξω και να υποστηριξω μια αποδοση .Αυτο το κανω για να αποδειξω οτι τιποτε δεν γραφεται στην τυχη σε αυτην εδω την σελιδα.Ολα προτηνοντε μετα απο ψαξιμο και αναλογα τις πηθανοτητες επαληθευσης της προτασης προχοραμε στην αναρτησητης.
 Παραδειγμα  :ωρα 13,25 αν προλαβενα θα στιριζα την ΚΙΕΒΟ εκτος εδρας.  Το  4.50 ειναι μπισκοτολουκουμο.


 374 Ευκολα  δυσκολα  ΣΙΛΚΕΝΜΠΟΡΓΚ  με  2,10 στον ασσο. Σε φουλ φορμα,τεσσερις νικες μια ισσοπαλια .Με φοφιζει  λιγο η ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ γιατι περνει αποτελεσματα στην συγγεκριμενη εδρα αλλα με μια νικη στα εξι τελευτεα; Η αποδοση ειναι δικαια γιαυτο παμε με τον ασσο.

 382 NO  TOTI NO PARTY!!!    ΑΡΑ ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΤΣΙΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ.
 Καλυτερη της αντιπαλου της,  το 2.20 καλο πονταρισμα .ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

 408  Στατιστικα να το παρεις μια νικη θα κανει στην εδρα της η   ΘΑΡΑΓΟΘΑ που προφερουν και οι ΣΠΑΝΙΟΛΟΙ. Μηδεν νικες εως τωρα  η ΣΑΡΑΓΟΣΑ  αλλα και η ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.Μια νικη και τρια γκολ.ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΣΣΟΣ με 2,25.

 ΙΣΣΟΠΑΛΙΕΣ:

 370  ΜΟΝΑΧΟ1860-ΑΑΧΕΝ    3,20 Η ισσοπαλια.Χερι,χερι πανε ας το φερουν ενα χιναρακι να πλεροθουμε και ντανκεσεν.

 399 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ τραγουδουν οι φιλοι της. Αλα πεζει με το θηριο την ΤΣΕΛΣΙ. ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ  3,25  THANK YOU.

 407 OSASOYNA-XERCULES    X      3,10 Σφιχτες και οι δυο .Αρκετες ισσοπαλιες στα τελευτεα ματς και οι δυο .  αξιζει το ρισκο.

 420  ΝΟ1  ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΕΣΤ-ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ    ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ 3,30   Η ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ περναει απο την συγκεκριμενη εδρα ,συνηθως με ενα γκολ διαφορα.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΣΑ.  ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑΣ.

 422 ΝΕΟΥΣΤΑΤ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ    3,20  Η ισσοπαλια .Φουλ φορμα η ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ αλλα πεζει σε δυκολη εδρα και παμε με την ισσοπαλια.Αν και δεν ειναι εκπληξη το δυπλο με  2,10

 430 ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΙΑ-ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ  ισσοπαλια με 3,25 Η ΒΙΤΟΡΙΑ χανει δυσκολα στην εδρα της.Η ΚΡΟΥΖΕΡΙΟ με νικη παει πρωτη .Ε ΓΩ ΜΕ  ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΠΛΟ.

 ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ:

 388 ΑΝΟΒΕΡΟ ΑΣΣΟΣ     4,00

 426 ΝΕΚΑΞΑ ΔΥΠΛΟ     3,75